Horarios Julio Metrovalencia

Vilamarxant convoca set places d’agents de policia local

El concurs oposició busca eliminar l’ocupació temporal de la plantilla

L’ajuntament de Vilamarxant ha convocat set places d’agents de policia local per a completar el procés d’estabilització d’ocupació temporal i cobrir les places dels interins en la plantilla.

L’objectiu d’este procediment és eliminar l’ocupació temporal de caràcter estructural existent en el cos de policia afectant aquelles places ocupades de forma temporal i ininterrupidament, almenys en els tres anys anteriors a 31 de desembre de 2017.

El sistema selectiu serà el de concurs oposició i superació de curs selectiu en l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències. 

Per a formar part en este procés, els interessats hauran de presentar una instància en el registre general de l’ajuntament de Vilamarxant durant els 20 dies posteriors a la publicació de la convocatòria en el BOE, que va tindre lloc divendres passat, 11 de març.

“Creiem que és necessari convocar este procediment per a eliminar l’ocupació temporal en la policia local i millorar, d’esta forma, els serveis municipals com estem fent durant els últims anys”, va explicar Jesús Montesinos, alcalde de Vilamarxant.

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu no es publicarà.