Rescaten a un home que havia caigut hores abans a un barranc de Vilamarxant

policia local vilamarxant camp de túria

La Policia Local va traslladar a la persona afectada al Centre de Salut del municipi perquè fora atesa

La Policia Local de Vilamarxant va rescatar ahir a un home desaparegut (V. Z.) des de migdia en els voltants del Barranc de Teulada després de caure quan anava a buscar canyes.

La família del desaparegut havia denunciat que V. Z. va marxar per canyes pel barranc, que anava amb un carret per a ajudar-se a caminar i que no havia tornat a casa com explicava la seua esposa.

Després d’esta informació, un agent de la Policia Local va visitar la zona i a un quilòmetre de la passarel·la, en la zona del barranc de Teulada, va sentir els crits desesperats d’una persona sol·licitant ajuda: “Ajuda, estic atrapat i no puc alçar-me”.

Durant la intervenció, la Policia Local va localitzar el lloc d’on procedien els crits i va acabar trobant ja de nit a V. Z., molt cansat pels esforços realitzats, en un forat amb una branca damunt del braç.

Finalment, la Policia Local va traslladar a la persona afectada al Centre de Salut de Vilamarxant perquè fora atesa pels serveis sanitaris, ja que es trobava desorientat i amb ferides a conseqüència de la caiguda en el forat.

Ciro Ferrer, regidor de Seguretat Ciutadana, ha volgut felicitar la labor de la Policia Local en este cas: “Gràcies a l’excel·lent treball de l’agent de la Policia Local s’ha pogut localitzar a la persona desapareguda després de moltes hores de cerca”.

D’altra banda, Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha mostrat la seua alegria per la resolució final gràcies a l’esforç del cos municipal de policia: “La pròpia família de V. Z. ha agraït la labor de la nostra policia, ja que després de buscar-ho per tot el municipi es temien el pitjor. Per sort, ha sigut localitzat en el Barranc de Teulada i tot s’ha quedat en un gran esglai”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà