80 persones acudeixen al curs per renovar-se el carnet de manipulador de plaguicides del consistori

Imatge de la xerrada del curs de plaguicides.

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona va organitzar ahir una nova edició del curs per la renovació del carnet de manipulació de plaguicides en el que van participar 80 persones. La jornada, que es va fer al Centre Social, va durar 6 hores.

Jesús Pérez

Es van donar nocions sobre la normativa, l’eliminació d’envasos, el control de les plagues, els diversos productes i tractaments fitosanitaris, les bones pràctiques i la protecció del Medi Ambient. En les jornades es va dialogar sobre la problemàtica dels plaguicides. Es va recordar també que la vigència d’aquestos carnets és de 10 anys.

També es va informar els participants dels canvis que ha sofert la llei de regulació del carnet de manipulació de plaguicides, així com de les novetats en les vessants sanitària i laboral. En aquest sentit, s’ha parlat sobre la seguretat, la indumentària i les eines a utilitzar per una correcta tasca d’eliminació de plagues. El curs va finalitzar amb una prova, conclusions i una cerimònia de clausura.

Amb aquest curs, l’Ajuntament continua a través de la seua Agència pel Desenvolupament Local amb la iniciativa de reduir el risc dels plaguicides pel Medi Ambient amb activitats informatives i informatives. Enguany van acudir tantes persones com l’any passat i totes van vindre de pobles de la comarca del Camp de Túria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà