El pròxim 19 de febrer es celebrarà una jornada de portes obertes en els Mausoleus Romans de Llíria

Els veïns de Llíria i d’altres municipis podran aprofitar-se de la iniciativa ‘Turisme som tots, tot és turisme’ impulsada per la Conselleria de Turisme i en la que participa l’Agència Lliriana de Turisme, ja que es celebrarà una jornada de portes obertes el pròxim dissabte..

Pau Tineo

Com a preludi de la Fira Internacional de Turisme de la Comunitat Valenciana TCV 2011, que se celebrarà del 25 al 27 de febrer, la Conselleria ha promogut un programa d’activitats turístiques que se celebraran dissabte que ve, 19 de febrer, en tots els municipis de la Xarxa Tourist Info, baix el lema ‘Turisme som tots, tot és turisme’.

Eixe dia, a Llíria, serà possible visitar els Mausoleus Romans aprofitant la jornada de portes obertes. Este jaciment del segle I es podrà visitar de 10:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 18:30 hores. A més, es projectarà el documental ‘Eutico en busca de los Campos Elíseos’, que té com a protagonista a Eutico, personatge romà que va finançar la construcció d’estos monuments funeraris de l’antiga Edeta.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà