La VIII edició del Concurs de ‘Arròs amb bledes’ tindrà 13 participants

Guanyador concurs 'Arròs amb bledes' 2012 de Llíria

El Concurs de ‘Arròs amb bledes’ de Llíria, que el pròxim dilluns celebra la seua vuitena edició comptarà amb 13 participants i es consolida com un acte de reunió de la gastronomia tradicional valenciana.

 

Jesús Pérez

 

Els competidors presents seran els restaurants Joan XXIII de Benifaió, el Rossinyol de Nàquera, La Plaça de Torrent, La Barra-Hotel Muralleta de Riba-roja del Túria, Miguel de l’Alcúdia, Coscolla de Serra, Bon Paladar de Nàquera, Hijos de la Luna de L’Eliana, Pica’p Food and drinks de València, Chef Amadeo de Gandia, Casa Picanterra de Cullera i Mulandhara de València, incloent també la participació de la Marisqueria Civera de València. El restaurant Porta de l’Aigua de Llíria repeteix com amfitrió de la competició.  

 

A més de la realització del plat que dóna nom al concurs, es requerirà als participants els ja tradicionals postres amb la carabassa com ingredient, proporcionat per la marca Aliments Tradicionals de Llíria.

Aquesta edició, començarà a les 10 del matí i s`allargarà més enllà de les dues de la vesprada, estarà arbitrada pel director tècnic del certamen, Juan Gorrea, de ‘La Taula de Llíria’ i també tindrà com jurats personalitats del món de la gastronomia com són Victor Vicente Navarro, de ‘Casa Granero’, Carlos Calero, de ‘Casa Salvador’, Santos Ruiz, del Consell Regulador D.O. Arròs de València, el periodista i crític gastronòmic Paco Alonso, José Gil del ‘Huerto de Santa María’ d’ El Puig, i la presidenta de l’ Associació ‘Elles Dones’, Reme Tordera.  

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà