Històries nocturnes

Ajuntament i Diputació de València acorden millorar la connexió entre el barranc i el casc urbà

El Camp de Türia
L’alcalde de Serra, Javier Arnal, i el president de la Diputació de València, Alfonso Rus, van acordar ahir establir una sèrie d’ajudes econòmiques que permetran al consistori d’aquest municipi del Camp de Túria millorar l’estat de conservació del barranc de la localitat, per a convertir-ho en una zona d’oci per a xiquets i majors.

José García

Mitjançant l’acord que han signat l’ens provincial i el consistori de Serra, s’aportaran unes ajudes econòmiques que permetran escometre diverses tasques que suposaran la recuperació mediambiental de la zona afectada, a més de vertebrar d’una manera sostenible el barranc amb diversos carrers de la localitat.

Així mateix, es dotarà a la zona afectada de zones de joc per als més xicotets i espais en els quals els majors podran efectuar gimnàstica de manteniment a l’aire lliure. Arnal ha considerat aquest acord com molt important per al municipi, “ja que suposarà una notable millora tant per als veïns de la nostra localitat com per a les persones que s’acosten a Serra durant el període estival”.

1 Comentari

Respon

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.