Vilamarxant acull les finals de l’autonòmic d’escala i corda

cartel pilota

El Trinquet de Vilamarxant acollirà este cap de setmana de les finals del Campionat Autonòmic Individual de la modalitat d’escala i corda en les seues diferents categories.

El dissabte i el diumenge es disputaran en la instal·lació municipal un total de 10 finals on es decidiran els vencedors després d’una temporada apassionant en les diferents categories. 

El plat fort del cap de setmana serà el xoc que mesurarà Pasqual, del CPV Pobla Vallbona, amb Boni, del CPV Meliana. La cita es disputarà el dissabte, 18 de desembre, a les 18.30 hores. Abans es jugaran les partides pel títol de les categories Veterans, Tercera B i Segona B. 

El mateix dissabte, al matí, es dirimiran els títols en les categories Juvenils B, Juvenils A i Quarta A. Finalment, el diumenge, 19 de desembre, entraran en lliça els millors jugadors de les categories Quarta B, Segona A i Tercera A. 

Gabriel Castellano, regidor d’Esports de Vilamarxant, ha insistit en la importància d’este Autonòmic: “Tindrem en la Catedral del Túria totes les finals de l’Autonòmic d’escala i corda durant un cap de setmana. Servirà per a, encara més, despertar l’afició per la pilota valenciana al nostre poble que històricament ha sigut un dels grans referents en la Comunitat Valenciana”. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà