Vista Calderona acollirà el quart centre social de la Pobla de Vallbona a les urbanitzacions

centro social la pobla

L’Ajuntament té prevista una partida de 120.000 euros per a la seua construcció

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha presentat a l’associació veïnal Vista Calderona el projecte del nou centre social que es construirà la urbanització. Es tracta d’un edifici multiús que s’ubicarà al nucli residencial i que servirà de punt de trobada i espai per a l’organització de les activitats tant de l’ajuntament com l’associació veïnal.

El de Vista Calderona serà el quart centre social que l’Ajuntament construïsca a les urbanitzacions de la localitat, després que en 2018 s’adjudicaren els primers centres de la Rascanya i la Sima, als que posteriorment es va sumar el de la Malladeta.

Es tracta d’una construcció de 156 m2 i que disposa d’una sala polivalent, dos magatzems, dos banys, dos oficines per a ús de l’Ajuntament i l’associació veïnal i una cuina.

L’Ajuntament té prevista una partida de 120.000 euros per a la seua construcció.

El Centre Social està previst que s’ubique al centre del nucli residencial, en una zona tancada al trànsit i que ja disposa d’una zona d’aparcament i un parc infantil.  A més, està a prop de la parada de l’autobús urbà, el que facilitaria l’ús per part del veïnat de les urbanitzacions del voltant.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà