L’exalcaldessa de Bétera Cristina Alemany encapçala la llista de Compromís

compromis betera
Isaura Navarro, Cristina Alemany i Joan Baldoví.

“Cal repetir un tercer Botànic per evitar que la dreta i l’extrema dreta ens governen”

Cristina Alemany, alcaldessa de Bétera en la legislatura 2015-19, encapçalarà la llista de Compromís per Bétera en les eleccions municipals de maig de 2023.

Desenes de persones es van acostar a Casa Nebot ahir per escoltar la candidata de la coalició, que va fer pública la seua candidatura acompanyada per Isaura Navarro, consellera d’Agricultura, i Joan Baldoví, diputat al Congrés.

Segons va explicar Cristina Alemany, hi hagut dues raons per a prendre esta decisió: “La primera, la legislatura actual que està indicant-nos què vol fer l’actual equip de govern a Bétera, un model de poble totalment oposat al que té Compromís. I la segona, que tenim un deute amb la ciutadania i hem d’acabar allò que vam començar en 2015”.

Compromís va ser la força més votada en les eleccions de 2019, però el pacte entre el PP, Ciutadans i el partit de les urbanitzacions Mas Camarena li va impedir mantindre l’alcaldia.

compromis per Bétera

Alemany va fer un repàs de l’actual legislatura i va destacar que a pesar de la situació econòmica positiva, l’equip de govern tripartit no ha executat cap infraestructura nova, tot I eixistixen necessitats reals, per exemple, un poliesportiu municipal nou o un espai on ubicar-se totes les associacions de la localitat.

“Les accions de govern han d’anar encaminades cap a un model de poble sostenible, mediambientalment i econòmicament, cohesionat, amb infraestructures suficients per a cobrir les necessitats, posant el focus en els problemes històrics del municipi i intentar resoldre’ls”.

L’actual portaveu del grup municipal Compromís va encoratjar als assistents tant per a les eleccions municipals com per a les autonòmiques “cal repetir un tercer Botànic, per a seguir millorant el país on vivim i principalment per evitar que la dreta i l’extrema dreta ens governen”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà