L’Eliana celebra el Dia Mundial dels Animals

El diumenge 6 d’octubre a partir de les 11 i fins a les 14 hores se celebrarà una fira en la Plaça del País Valencià de l’Eliana en la qual participaran diverses entitats protectores, com l’Associació La Canera, la Societat Valenciana Protectora d’Animals i Plantes (SVPAP) o Feliana, l’associació felina de l’Eliana que treballa per la protecció de colònies de gats en el municipi en col·laboració amb l’Ajuntament.

En la fira hi haurà tallers infantils i, a les 13 hores, una desfilada canina “model exclusiu”, en el qual participaran gossos mestissos o de raça no determinada. Per a desfilar és necessari inscriure’sen la mateixa fira i pagar 5 euros en concepte de donatiu que es destinarà íntegrament al refugi de la SVPAP. Hi haurà premis per a les parelles de persona i gos més simpàtiques o amb una història interessant.

El 4 d’octubre va ser declarat l’any 1929 Dia Mundial dels Animals, per iniciativa de l’Organització Mundial de Protecció Animal, en un congrés dut a terme a Viena. 90 anys després, les commemoracions d’aquest dia s’han multiplicat en tot el planeta arribant a localitats dels cinc continents. És el cas de l’Eliana, on la celebració s’ha traslladat al diumenge dia 6 aprofitant la jornada festiva.

La Regidoria de Benestar Animal ha concebut un acte amb un marcat caràcter lúdic i reivindicatiu, on poder transmetre a la ciutadania els valors de la sana convivència entre l’espècie humana i els animals, inculcar als més xicotets l’amor i el respecte cap als animals i promoure l’adopció enfront de la compra com a opció adequada per a acollir mascotes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà