Concerts d’Estiu de la Unión Musical

La Unió Musical de Llíria reinicia aquest mes els concerts amb públic, després de quatre mesos d’inactivitat en els quals han représ progressivament els assajos presencials. Una recompensa a l’esforç del treball realitzat per músics i directors durant el temps de confinament, preparant un total de quatre Concerts d’Estiu per als dies 18, 24 i 25 de juliol i 1 d’agost.

La sèrie estiuenca la iniciarà l’Orquestra Jove aquest dissabte, 18 de juliol, en el propi teatre de la Unió amb aforament reduït i un repertori exclusivament de corda. A les 20 hores i baix la direcció del director titular Pascual Cabanes Fabra.

Li seguirà divendres que ve 24 la Banda Juvenil, a l’aire lliure, en les Termes de Mura, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llíria.

L’endemà, el dissabte 25, l’Orquestra Simfònica, amb la plantilla i l’aforament reduït, actuarà en el teatre de la Unió amb un repertori exclusiu de Mozart i el solista de trompa Javier Bonet.

Per a finalitzar el cicle, la Banda Simfònica oferirà un concert en la Plaça de Bous de València, dins d’un programa ‘Excel·lent Música de Banda 2020’, recuperant un espai emblemàtic per a les bandes valencianes, gràcies a la cessió de l’espai per part de la Diputació de València.

En tot cas la Unió Musical ha adoptat totes les mesures de seguretat, higièniques i sanitàries. I recorda que serà obligatori l’ús de la mascareta, l’ús del gel hidroalcohólico a la disposició dels assistents i la presa de temperatura a l’entrada.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà