Serra estrena un nou web municipal

nou web municipal Serra

L’Ajuntament de Serra compta amb nou web municipal a disposició de tota la ciutadania, amb una nova interfície moderna, dinàmica i molt intuïtiva, que arreplega tota la informació sobre serveis i actualitat de la localitat. Així, el nou web segueix la mateixa línia de disseny que el web de turisme que es va posar en marxa ara fa tres anys.

Dins de l’apartat “Serra” podrem trobar la informació general del municipi, a més de les associacions, comerços i empreses que també hi tenen el seu espai. En la secció “Ajuntament”, hi trobem informació al voltant de l’alcaldia, regidories, la junta de govern i comissions informatives.

La secció “Àrees municipals” replega la informació al voltant de les regidories en què s’organitza el consistori. La part de “Serveis” es divideix en quatre blocs: Benestar; Educació, Cultura i Esports; Medi Ambient i Agricultura i Serveis Generals. Dins del bloc “Actualitat” trobem la secció Whatsapp ban, notícies, els butlletins municipals i el concurs de fotografia Pascual Navarro. També s’hi inclourà l’agenda d’esdeveniments.

A més, el web compta amb la secció “Transparència”, que anirà nodrint-se de tota la documentació que s’ha de posar a l’abast de la ciutadania.

El nou portal municipal s’ha estat treballant durant els últims mesos i ja recull tota l’actualitat i notícies des que va començar l’any.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà