Torna Gent Gran a l’Eliana al mes de maig

cartel gent gran

La programació del mes de maig de Gent Gran arranca aquest diumenge 16 amb la comèdia ‘Arsénico por compasión’, a càrrec de Teatreliana que contarà la història de Silvestre, un crític teatral famós i fadrí que anuncia a les seues ancianes ties que per fi ha decidit casar-se.

Les activitats continuaran divendres 21 de maig amb la conferència ‘Més val pre-riure que curar’ a càrrec d’Amaia Prieto. Una xarrada per a sentir, expressar i activar el sentit de l’humor dels més majors amb una fortalesa humana que afavoreix la salut i permet acceptar les adversitats de la vida. Una trobada saludable, nutritiva i divertida que augmentarà la vitalitat dels assistents. La cita tindrà lloc en el Nou Espai del Centre Sociocultural, a les 19 hores. L’entrada serà lliure i gratuïta i l’aforament estarà limitat.

Un dels esdeveniments més esperats es el musical ‘Maravilloso fue volver’, l’espectacle homenatge a Lina Morgan en el qual el públic recordarà cançons populars amb unes coreografies de somni. Més de 100 minuts d’una comèdia entranyable en el qual no faltarà la mítica consigna: ‘Gràcies per vindre’.

Les entrades per a l’espectacle, que tindrà lloc aquest el diumenge 23 de maig a l’Auditori es posaran a la venda en Elientrada en els pròxims dies.

Per a tancar el cicle dedicat a la gent gran el divendres 28 de maig podran gaudir del documental ‘El deseado’. La història de Vicente, un xiquet amb una vida normal fins que, amb 38 anys, coneix la notícia que va ser un bebé robat.

La sala del Nou Espai acollirà la projecció, a les 19 hores. L’entrada serà lliure i l’aforament també serà limitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà