#25N Olocau: concurs de microrrelats, teatre i música

cartel 25N Olocau

L’Ajuntamentd’Olocau han programat ambmotiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència Contra la Dona (25 de novembre) diversos actes i activitats en el municipi.

El consistori ha convocat dos concursos de microrelats la temàtica dels quals serà el 25N i la lluita contra la violència de gènere. Un, dirigit a alumnes del Alt Carraixet, i un altre per a majors de 18 anys. En el certamen per a adults, els relats hauran de tindre una extensió màxima de 200 paraules (sensecomptar el títol) i es poden presentar fins al 22 de novembre per registre d’entrada, per seuelectrònica o enviant-los a l’adreça de correu electrònic recepcion@olocau.es. Per als xiquets, l’extensió dels textos i el termini de presentació són idèntics, però hauran de presentar-se en el col·legi.

CARTEL MICORRELATOS

El 20 de novembre, a les 19 hores, a la Casa de la Cultura, es durà a terme la representació de l’obra ‘Feminólogos’, a càrrec de la companyia Teatreliana. Basada en “Ocho monólogos”, de Darío Fo i Franca Rame, ‘Feminólogos’ parla de la difícil lluita que les dones porten lliurant durant anys per a aconseguir una vertadera igualtat. Una igualtat necessària perquè la violència contra les dones desaparega.

El 25 de novembre a les 12 hores, tindràlloc en el Salód’Actes un acte institucional per a commemorar el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència Contra la Dona. En ell, es llegirà un manifest institucional, així com elsmicrorelats guanyadors dels concursos, i s’entregaran elspremis als autors d’aquests textos i a l’alumne del col·legi que haja realitzat el cartell institucional triat per a aquesta data. Aixímateix, Dones d’Olocau col·laborarà amb un vídeo que ha realitzat per a aquestdia i Amas de Casa de Olocau llegirà també un xicotetr elat.

El 28 de novembre, a les 12 hores, a la Casa de la Cultura, actuarà l’Escoleta del Cor de l’Eliana. Una actuacióamb un repertori de temes que tindran el denominador comú de comptar amb un gran sentit reivindicatiu i de lluita contra la violència de gènere.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà