Torna “l’Eliana et Beca Estiu”

Ajuntament de l'Eliana

L’Ajuntament de l’Eliana ha tornat a convocar, per tercer any consecutiu, el programa ‘l’Eliana et Beca’, dotat amb 22.860 euros, pel qual un total de 41 estudiants de cicles formatius i universitaris d’entre 18 i 30 anys podran realitzar durant l’estiu i la tardor pràctiques al consistori i completar la seua formació, contribuint així a l’ocupació del temps lliure amb una ajuda econòmica de 500 euros mensuals que també puguen utilitzar durant el període acadèmic.

En concret, ‘l’Eliana et Beca Estiu’ concedirà fins a un màxim de 26 pràctiques formatives a estudiants de grau en Ciències Polítiques, Sociologia, Administratiu, Administració i Finances o Assistència a la Direcció per a l’àrea d’Alcaldia, grau Ciències de la Informació i Documentació per a l’Arxiu Municipal, grau en Turisme, grau en Dret o Màster en Igualtat, grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, Mestre/a d’Educació Primària o ADE, Màster en Cooperació al Desenvolupament o Medi Ambient, Arquitectura o Enginyeria Industrial, grau en Educació Social o en Psicologia per a l’àrea de Persones Majors, Comunicació Audiovisual o Periodisme i Disseny o arts plàstiques per al departament de Comunicació, grau en Enginyeria Informàtica o cicles formatius en Sistemes Microinformàtics i Xarxes, Administració de sistemes informàtics en Xarxa, Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma o en Aplicacions web per a l’àrea de Modernització.

A més, la convocatòria admetrà qualsevol títol universitari i/o cicles formatius de grau mitjà i superior per a dinamitzar l’Espai Jove durant l’estiu. Per part seua, ‘l’Eliana et Beca Tardor’ concedirà altres 15 beques per a l’àrea de Joventut, durant els mesos d’octubre, novembre i desembre.

Les persones interessades a participar poden consultar les bases i emplenar la sol·licitud al web municipal i presentar-ho, previsiblement del 8 al 17 de juny, presencialment en la nova ubicació del Centre d’Informació Juvenil (CIJ) -al Centre Sociocultural- en horari de 10 a 14 hores o telemàticament a través de la Seu Electrònica. Per a qualsevol dubte o aclariment poden contactar a través del telèfon 96 275 80 30 (ext. 401) o del correu electrònic joventut@leliana.es.

El regidor de Joventut, Jorge Pérez Comeche, ha recordat que l’objectiu és donar la possibilitat als i les joves elianeres d’aplicar l’aprés durant els seus estudis i que coneguen, des de dins, l’administració local.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà