Llíria consciencia contra l’abandó de mascotes a l’estiu

cartel lliria

Davall el lema ‘Sempre junts’, la Regidoria de Benestar Animal de l’Ajuntament de Llíria ha posat en marxa una campanya de sensibilització en contra de l’abandó d’animals de companyia, especialment ara en les dates estivals.

Esta acció té com a objectiu conscienciar a tota la població en la tinença responsable de mascotes, i se suma a les diferents iniciatives que el departament municipal promou per a potenciar les adopcions i acolliments dels animals, així com a educar en el respecte, estima i protecció per estos éssers.

Amb l’arribada de l’estiu es produeix un repunt en el nombre d’animals abandonats o extraviats que són recollits pels serveis municipals. En este sentit, la regidora de Benestar Animal, Mª Cruz García, considera que “és necessari que tota la societat siga conscient que este problema que s’agreuja en el període estival i que afecta sobretot gossos i gats”. “Hi ha diferents solucions perquè algú es faça càrrec de les mascotes durant les vacances”, ha recordat.

La regidora ha recalcat que “és de vital importància començar a treballar estos valors des de la infància, educant sobretot allò que suposa la cura responsable dels animals de companyia”. Per això, ha apel·lat a “la responsabilitat i conscienciació sobre adoptar en lloc de comprar”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà