Llíria acollirà el primer Fòrum Internacional de Direcció

carte llliria

Llíria es convertirà en l’escenari ideal per al diàleg, la creativitat i l’intercanvi de coneixements musicals durant el 22 i 23 de juliol en el primer Fòrum Internacional de Direcció, organitzat per la Regidoria de Música de l’Ajuntament de Llíria i l’Associació Espanyola de Directors d’Orquestra.

Llíria acollirà destacats representants en direcció musical, tant orquestral com coral i bandística, que compartiran les seues experiències amb directors, estudiants i persones aficionades a la música en general, ja que l’entrada és lliure fins a completar l’aforament del Centre Multiusos de Llíria.

Les jornades arrancaran el divendres 22 a les 10 hores, amb unes paraules en línia de benvinguda de Simon Rattle i la presentació de Manuel Galduf. A continuació, diferents entrevistes, ponències i taules redones al voltant de diferents temàtiques vinculades a la direcció musical, que conclouran el dissabte a les 14 hores amb una taula dedicada a les compositores i directores espanyoles.

Primer Festival de Llíria

En les mateixes jornades que el Fòrum i de manera paral·lela, Llíria també celebra el primer Festival de Música, en el qual participaran, entre el 21 i el 24 de juliol, les quatre principals orquestres de la Comunitat Valenciana.

Les entrades per a estos concerts es poden adquirir a través de el web de l’Ajuntament de Llíria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà