Exposició de les finalistes del Premi de Fotografia ECA de Riba-roja

I PIF E CA - Cartel 1.6.0

‘Naturaleses contradictòries’ és el lema del Premi Internacional de Fotografia E CA de Riba-roja de Túria que ha atret a un miler de propostes de tot el món al concurs, organitzat per l’Ajuntament de Riba-roja.

Les tres propostes guanyadores es repartiran 11.000 euros, entre els 5.000 del primer premi, els 3.000 del segon, els 2.000 del ‘Premi ECA Jove i els 1.000 euros destinats, finalment, a la millor fotografia per votació popular.

El Castell acollirà les 100 fotografies finalistes, entre les quals es troben les guanyadores en una exposició que s’inaugurarà el 27 d’octubre.

El jurat d’aquesta primera edició ha estat conformat per Claude Bussac, directora de PHotoEspaña; Ana Teresa Ortega, Premi Nacional de Fotografia 2020; Pep Benlloch, fundador de la galeria Espaivisor i director del Màster en Fotografia de la Universitat Politècnica; Paco Caparrós, fotògraf i investigador de la imatge, i director del ECA, i Salva Torres, director de MAKMA.

Les 1.000 propostes rebudes a concurs procedeixen de València, Madrid i Barcelona, encara que sorprénla participació internacional, tant d’Europa (Alemanya, Itàlia i Bèlgica) com dels Estats Units i països llatinoamericans, des de Mèxic al Brasil, passant per Colòmbia, l’Argentina i l’Equador.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà