Riba-roja participa aquest cap de setmana en la Fira dels Comarques 2023

Riba-roja formarà part de la Fira dels Comarques organitzada per la Diputació de València del 31 de març al 2 d’abril en la Plaça de Bous donant a conéixer la seua oferta turística i patrimoni historico i gastronòmic.

En aquesta ocasió a part de l’estand que disposarà la Tourist Info de Riba-roja on promocionarà els seus jaciments visigots, museus MUPLA i MUCA, l’ECA i tota la seua oferta d’experiències culturals i de turisme de naturalesa.

El dissabte 1 d’abril, de 19.15 a 19:45h en l’apartat gastronòmic, presentrá al costat dels forns tradicionals del municipi el dolç «Bes Visigot» i al costat del guardonat amb el Cacau d’Or i l’Esmorzar d’Or Bar l’Institut, l’Entrepà Visigot.

El diumenge 2 d’abril a partir de les 11.30 hores actuarà el Conservatori de Dansa i Música de Riba-roja de Túria amb l’espectacle ‘Brass Band, Grup de Saxofons i Actuació de Dansa’.

Tancarà la programació especial oferida per Riba-roja el xef de la memòria Joan Clement qui farà una presentació del Arròs dels Riberes del Túria a les 12 hores en l’espai gastronòmic de la fira.

L’entrada és gratuïta i l’horari de 18 a 21 hores el divendres 31 de març, de 10 a 14 i de 17 a 21 hores el dissabte 1 d’abril, i de 10 a 14.00 i de 17 a 20 hores el diumenge 2 d’abril.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà