Aquest dijous comença a l’Eliana ‘Conta’m contes al parc’

L’Ajuntament de l’Eliana ha organitzat, com és habitual amb l’arribada del mes de juny i del bon temps, el programa ‘Conta’m contes al parc’ que arrancarà aquest mateix dijous 8 amb ‘La maleta de contes animats’ a càrrec de La Titella. Una actuació de dinàmiques lectores amb animació i percussió corporal, danses, endevinalles o cançons que cultivaren actituds d’amor i respecte per la naturalesa, la solidaritat, la diversitat i la igualtat.

Dijous 15 li seguirà ‘Laycuentos: a què sap la lluna?’, a càrrec de A la lluna, Art i Entorn. Un espectacle amb contes teatralitzats, amb continguts en valors com la cura de l’entorn i del medi natural, valors importants que els xiquets i xiquetes aprendran a interioritzar d’una manera divertida.

Dijous 22 serà la cita d’Ameba Teatre amb ‘Historias irrisorias’, comptades a través de música, cançons, paraules, gestos i jocs amb el públic per a divertir a xiquets i xiquetes elianeres, però també al xiquet que hi ha dins de l’adult i a l’adult que hi ha en el xiquet. Aquesta serà l’única obra del programa en castellà.

I el ‘Conta’m contes al parc’ del 2023 tancarà la seua edició dijous 29 amb ‘Contes mullats i jocs contats’, a càrrec de La Titella que narrarà històries fresques i estiuenques que fomentaran actituds d’escolta i col·laboració grupal a través de dinàmiques lectores divertides i jocs. El programa es tancarà amb una festa d’aigua per a donar la benvinguda a l’estiu, per la qual cosa és recomanable assistir aqueix dia amb roba de bany o còmoda i fresca.

Com cada any totes les cites se celebraran al parc de la Pinada, al costat del colomar, a les 18.30 hores.

L’alcalde en funcions, Salva Torrent, ha valorat que totes aquestes històries promoguen valors alineats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), estimulant la imaginació de les persones adultes elianeres del futur.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà