Exposició ‘Patrimoni contra les cordes del Camp de Túria’

L’exposició ‘Patrimoni contra les cordes del Camp de Túria’ es un treball col·laboratiu dels centres d’estudis locals dels pobles de la comarca, que ha estat coordinat per l’institut d’estudis comarcals del Camp de Túria i finançat per la federació de centres d’estudis del País Valencià.


Un treball amb el qual es pretén valorar el patrimoni, donar-lo a conéixer i col·laborar amb les administracions per preservar-lo, ja que segons la institució, “no es pot estimar allò que no es coneix, no es pot cuidar ni conservar”.


L’exposició està muntada en panells, un per poble, amb dos elements patrimonials cadascú, i serà itinerant poble a poble amb el següent calendari. De l’1 al 13 de març a Gatova, del 15 al 26 del mateix mes a La Pobla de Vallbona. Al mes de juny, del 14 al 26 a Benissanó i del 28 al 7 de juliol a Riba-roja de Túria.


A setembre, del 6 al 18 a Domeño, del 22 al 2 d’octubre a Bétera, del 4 al 16 a Vilamarxant i del 18 al 29 a Marines, i finalitzarà a l’Eliana del 3 al 13 de novembre.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà