El regidor de Compromís de Sant Antoni de Benaixeve, nou diputat

candidato guanyem SAB

Pau Andrés s’estrena com a portaveu de Guanyem SAB

El nou regidor i portaveu d’Iniciativa-Compromís a Sant Antoni de Benaixeve, Pau Andrès, ha sigut triat hui diputat de la Diputació de Valènciaen representació de Compromís.

Pau Andrés, de 38 anys casat i pare de dos fills, és llicenciat en Història i Màster de Professor d’Educació Secundària i Batxiller per la Universitat de València.

El candidat de Guanyem Sab a l’alcaldia el 28M ha pres possessió com a regidor en un ple en el va ser investida alcaldessa Eva Tejedor (UCIN) amb els vots a favor de Guanyem, Vox i dos regidors del PP.

L’elecció s’ha prodiuït després de l’acord amb la regidora i portaveu d’Iniciativa-Compromísa Alcàsser, Isa Parra, per a què siga Andrès qui represente l’ecomunicipalisme, la justícia social i el feminisme en la nova legislatura a la corporació provincial.

Iniciativa-Compromís també ha agraït als diputats provincials eixints, Xavi Rius i Gloria Tello, el seu paper imprescindible al govern de la Diputació de València en els darrers anys.

A més, de reconèixer la gran generositat de Tello per centrar-se a l’Ajuntament de València en una etapa política amb l’amenaça de les retallades de llibertats, privatització de serveis i menyspreu de la cultura.

Amb la tria d’Andrès com a diputat, el grup de Compromís representarà de forma més ampla al conjunt de comarques valencianes en ser del Camp de Túria, i la resta de representants provincials de Compromís, Dolors Gimeno de l’Horta Sud (Catarroja) i Josep Riera de l’Horta Nord (Meliana).

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà