El trio ‘The Champs’ clausura amb gran èxit el Ribajazz

ribajazz

El festival es mantindrà en la plaça de la Torre

El concert de clausura del Ribajazz Festival es va celebrar en la Plaça de la Torre de Riba-roja amb el grup ‘The Champs’, un trio de somni i embriagador coliderat per Ximo Tebar, Pat Bianchi i Byron Landham, amb el protagonisme del poderós so de l’òrgan Hammond.

La guitarra de Ximo Tebar va ser el fil conductor del concert abrigallat pel gran mestre de l’òrgan Pat Bianchi i la solidesa rítmica del percussionista Byron Landham. Un trio de jazz pur que en cap moment va deixar de sorprendre el públic que va omplir completament l’aforament.

La plaça estava abarrotada i el públic s’ho va passar en gran aplaudint en cada tema i cada solo dels tres grans jazzistas que interactuaven i dialogaven magistralment interpretant fabuloses improvisacions sobre clàssics del jazz i del blues.

Al final del concert, Tebar va convidar al públic a corejar un fantàstic blues funky dedicat a Lou Bennett, al qual es va incorporar la vocalista Arantxa Dominguez rubricant un gran concert de clausura del Festival Ribajazz que enguany ha oferit una excel·lent programació de tres concerts de reconeguts artistes i músics locals com el duo format per la cantant Viktorija Pilatovic al costat del guitarrista valencià Joan Soler, o la UMR Band, una formació recentment creada per músics de la Banda Simfònica de Riba-roja, dirigida per Mario Miquel.

L’alcalde Robert Raga ha destacat la qualitat del cartell: “fa uns anys vam voler apostar pel jazz en directe i hem anat consolidant aquest projecte incorporant en el Ribajazz a grans artistes de renom nacional i internacional, que al costat de grups valencians, com l’aposta local de la UMR Band, han atret a un públic amant d’aquest gènere”.

Raga ha ressaltat que “la nova ubicació, en un enclavament històric, al costat de la torre àrab ha sigut un gran al·licient, que mantindrem per a pròximes edicions”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà