L’Eliana es prepara per a la setena edició del Bosc de la Benvinguda

L’Ajuntament de l’Eliana està organitzant la setena edició del ‘Bosc de la Benvinguda’ en el qual estan convocats a participar tots els xiquets elianers nascuts l’any 2022. Per a formar part d’aquesta jornada especial els pares, mares o tutors legals hauran d’emplenar el formulari d’autorització i presentar-lo a través de la seu electrònica en el tràmit ‘Inscripció Bosc de Bienvenida 2023’ de l’àrea de Participació Ciutadana, o bé, presentar-ho presencialment a l’Ajuntament. El pròxim 30 de setembre serà l’últim dia per a inscriure’s.

L’acte tindrà lloc el pròxim 25 de novembre, a les 11 hores, al Barranc de Mandor i en ell les i els infants plantaran el seu corresponent om senyalitzat amb el seu nom i data de naixement per a contribuir així a crear progressivament un espai natural on els arbres es germanen amb els nous elianers. Per a més informació, les persones interessades poden contactar a través del telèfon 96 275 80 30 (ext. 131) o per correu electrònic a participacio@leliana.es.

L’edil de Participació Ciutadana, Jorge Pérez Comeche, ha destacat la importància que els familiars inscriguen als xiquets i xiquetes, com més prompte millor, per a participar en aquesta iniciativa que ha aconseguit des de 2017 plantar prop de 500 nous arbres i recuperar espais verds a la localitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà