Benaguasil posa a punt les escoles infantils per al nou curs

Les actuacions se centren en intervencions de jardineria, pintura, neteja, lampisteria i reparacions

L’Ajuntament de Benaguasil ultima la posada a punt de les escoles infantils municipals de cara a l’imminent començament del curs escolar 2023/24 que tindrà lloc el pròxim 11 de setembre.

En concret, s’estan dut a terme actuacions, tant a l’interior com als patis, de pintura, reparacions, neteja, lampisteria i treballs de jardineria.

La regidor d’Educació, Rosa Cervera, ha visitat les instal·lacions educatives per a comprovar el desenvolupament dels treballs. Allí ha xarrat amb l’encarregat de jardineria i li ha traslladat les últimes directrius a seguir perquè tot aquest correcte a l’inici de les classes.

L’edil ha assenyalat que “s’estan realitzant labors de manteniment, adequació i posada a punt de les escoles infantils aprofitant l’únic mes que aquestes instal·lacions tanquen les seues portes per motius vacacionals. A més dels treballs habituals de manteniment que es realitzen durant tot el curs, a l’agost s’intensifiquen perquè aquest tot preparat per a rebre a l’alumnat”.

També s’escometran actuacions de repintat dels passos de zebra de les zones pròximes als centres educatius per a garantir la seguretat dels vianants.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà