Els tallers de Salamandra obriran la seua matrícula del 5 al 7 de setembre

L’Associació Salamandra organitzarà un any més, en col·laboració amb l’Ajuntament de l’Eliana, un programa de tallers formatius per a persones adultes. Aquest curs 20223/2024 mantindrà la possibilitat d’assistència presencial, tele-presencial o en línia segons el taller.

L’oferta està dividida en 4 blocs diferents, diferenciant entre l’apartat d’humanitats, ceràmica, dibuix i pintura (amb cursos de jazz, gravat, història del cinema o escriptura creativa), harmonia i ment, expressió corporal i musical (amb activitats com feng shui, escacs o guitarra). El projecte també compta amb cursos d’idiomes d’anglés, alemany i francés tant en nivells d’iniciació com avançats. Finalment, el bloc de noves tecnologies, on els i les alumnes aprendran habilitats digitals, edició d’imatges i vídeo o ofimàtica.

La matrícula per a aquest curs estarà oberta del dilluns 5 al dimecres 7 de setembre, en horari de 10 a 13.30 hores i a les vesprades, de 17 a 20 hores, al Centre de Formació de Persones Adultes (EPA). I a partir del dijous 8 en horari d’atenció, els dimecres de 17 a 19 hores i els divendres de 10 a 12 hores, també mitjançant el telèfon 634 301 589 o enviant un correu a martesb6@hotmail.com.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà