Llíria: Setmana de la Salut Mental del 5 al 13 d’octubre

L’Associació Pentagrama i la Regidoria de Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Llíria han organitzat una nova edició de la Setmana de la Salut Mental, que enguany porta per lema ‘Fent de la salut mental una prioritat’.

Les activitats programades es desenvoluparan del 5 al 13 d’octubre.

La Setmana de la Salut Mental 2023 arrancarà el dijous amb la xarrada de l’Aula de Ciutadania ‘Claus per a afrontar la salut mental’ a càrrec de l’orientador i terapeuta, J. Julián Antón. El divendres 6 se celebrarà l’activitat “PhotoConnexió” impartida per Ruth Barrachina.

El dimarts 10 d’octubre, Dia Mundial de la Salut Mental, tornarà a realitzar-se, un any més, la marxa que recorre les principals vies del nucli urbà amb l’objectiu de conscienciar a tota la ciutadania sobre estos problemes de salut. Les persones interessades a participar poden inscriure’s en el correu info@associaciopentagrama.org.

Una altra cita habitual d’esta programació serà la jornada de sensibilització el dia 12. La plaça Partidors, acollirà, de 10.00 a 13.00 hores, diferents activitats i punts informatius sobre la convivència al voltant de la malaltia.

Finalment, les persones usuàries del Taller Pentagrama podran disfrutar d’un viatge cultural al municipi d’Anna el 13 d’octubre.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà