Elianadal porta l’esperit nadalenc de l’1 de desembre al 5 de gener

Elianadal torna a l’Eliana, de l’1 de desembre al 5 de gener, amb una programació carregada d’esdeveniments culturals i d’oci per a totes les edats amb motiu de les festes nadalenques. Des de l’encesa de llums fins a la Cavalcada de Reis, un total de 28 actes componen la programació d’enguany que, com és habitual, ve carregada de màgia, il·lusió i fantasia.

Especialment pensant en el públic jove, l’Ajuntament ha organitzat L’Eliana Game Party i Jovefest de Nadal els dies 2 i 3 de desembre. Propostes culturals d’alt nivell no faltaran, amb caràcter familiar com a ‘Mundo mágico el musical’, cinema de nadal amb ‘Whish: el poder de los deseos’ i ‘Golpe de suerte’ i contacontes i tallers a la Biblioteca. Per a públic adult teatre amb ‘Amistad’ a l’Auditori i la cita amb la solidaritat arribarà de la mà de Interplay Quartet.

En matèria festiva tornaran als carrers elianers les celebracions especials de Nit de Nadal i Nit de cap d’any, amb la col·laboració de les diferents clavaries. Tampoc faltarà la cita esportiva amb la tradicional Sant Silvestre.

Les tradicions com la Ronda de Nadal o l’arribada dels emissaris i emissàries reals també seran presents durant les setmanes festives, en les quals tampoc faltaran els esperats concerts de les agrupacions de la Unió Musical, L’Escola Coral de l’Eliana i Pep Gimeno Botifarra. Per a les persones majors cal destacar l’espectacle musical ‘El Titi, libérate’.

Fidel a la seua cita amb el Nadal, la Fira del Comerç mostrarà espais expositius dels comerços locals, concerts i activitats per als i les més xicotetes durant tot un cap de setmana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà