Llíria organitza el primer Concurs ‘Falla més Igualitària i Diversa’

La Regidoria d’Igualtat de Llíria ha organitzat la primera edició del Concurs ‘Falla més Igualitària i Diversa’, dirigit a les comissions falleres de la localitat.

El primer premi està dotat amb 500 euros i un estendard; i el segon i tercer, amb 250 euros i estendard. A més, per al tercer i quart es concediran 150 euros, i per al sisé 100 euros.

Els guardons s’entregaran el 16 de març coincidint amb l’acte dels premis de les Falles 2024.

La regidora de l’Àrea, Reme Tordera, ha destacat que esta nova iniciativa “pretén fomentar, en l’àmbit de la festa, la defensa de valors d’igualtat entre dones i homes, la superació d’estereotips, la conscienciació i prevenció en matèria de violència de gènere, i la visibilització i respecte a la diversitat sexual”.

Per a això, es valorarà que els monuments fallers complisquen amb estos principis, la inclusió i la paritat en les comissions, i les accions de sensibilització en igualtat i de prevenció de l’assetjament o la violència sexual que promoguen estes entitats festives.

Concursos 8M

D’altra banda, l’Ajuntament de Llíria ha convocat els concursos amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

El Premi GrattiaMaximilla 2024, que es concedix a dones de la localitat que s’han distingit per trencar barreres de gènere i promoure la igualtat en diferents àmbits socials, estarà dedicat enguany a les dones que hagen destacat amb el seu treball en els camps de l’arqueologia o l’arquitectura.

Les candidatures per a este guardó es podran presentar fins al 23 de febrer a proposta del propi ajuntament, entitats locals o la ciutadania.

A més, la Unitat d’Igualtat ha organitzat el Concurs de Cartells i el XVII de Fotografia relacionats amb el 8 de Març. Els treballs també es poden presentar fins al 23 de febrer. Els guardons s’entregaran el dia 7 de març.

Les bases de tots estos premis estan disponibles en el web municipal.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà