Benaguasil obri les inscripcions de l’Escola de Pasqua

cartel pascua Benaguasil

L’Ajuntament de Benaguasil torna a oferir a les famílies el servei municipal d’Escola de Pasqua, un projecte d’oci i temps lliure per als xiquets i xiquetes i que cada any ofereix el Consistori amb l’objectiu d’afavorir la conciliació entre la vida laboral i la familiar durant les vacances escolars.

L’Escola de Pasqua tindrà lloc del 2 al 5 d’abril en el centre multifuncional BClub i està dirigida a xiquets de 3 a 14 anys, nascuts entre el 2010 i el 2021.

L’horari serà de 9 a 14 hores, amb possibilitat de sol·licitar l’escola matinera per a poder adaptar-se a les necessitats de les famílies.

La inscripció, que és gratuïta, podrà realitzar-se des de hui fins al 8 de març de manera presencial a l’Ajuntament en horari de 8 a 15 hores, o a través de la seu electrònica https://benaguasil.sede.dival.es/

Es tracta d’una iniciativa municipal equivalent a les organitzades a l’estiu i per Nadal per a facilitar a les famílies conciliar la vida laboral i familiar, i als menors gaudir d’uns dies replets de jocs, activitats, tallers i manualitats.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà