Benaguasil acull les II Jornades del Projecte Europeu Setoff

alcalde benaguasil

El projecte pretén millorar els protocols d’actuació en matèria de seguretat i catàstrofes naturals

Benaguasil ha sigut seu durant els dies 21 i 22 de novembre de les II Jornades de treball en l’àmbit del Projecte Europeu Setoff Erasmus +, en el qual participen representants de Grècia, Macedònia del Nord, Bèlgica i Espanya.

Es tracta d’un projecte de la Unió Europea, en el qual Benaguasil participa com a soci dins de la convocatòria Associacions per a la Cooperació en Formació Professional, que pretén millorar els protocols d’actuacions enfront d’emergències i catàstrofes naturals, una cosa fonamental enmig dels efectes del canvi climàtic.
L’alcalde de Benaguasil va ser l’encarregat de donar-los la benvinguda, juntament amb el regidor de projectes europeus, Stephane Soriano que ha ressaltat l’aposta de Benaguasil per la captació i participació en Projectes Europeus.

Les jornades han servit per a coordinar la formació, prevenció i comunicació davant emergències i desastres naturals, a més d’analitzar l’evolució general del projecte, què desenvoluparà un pla d’estudis de formació electrònica basat en les necessitats reals i el perfil cognitiu dels grups objectiu.

Així mateix es donarà visibilitat a les pràctiques innovadores i eficaces de gestió de catàstrofes de la UE, a més de proporcionar un pla d’estudis de formació innovador, flexible i assequible d’alta qualitat per al personal de seguretat i protecció del sector privat i de protecció civil i millorar la col·laboració entre socis i l’intercanvi de millors pràctiques i recursos.

Finalment s’avaluaran els resultats obtinguts, i els procediments per a implantar i capacitar als tallers de simulació d’entrenadors i establir els processos d’estratègies i difusió d’habilitats de comunicació.

El Projecte SETOFF (programa d’educació i capacitació intel·ligent per a servidors del govern central i local: acceptar la vulnerabilitat com la nostra major fortalesa i eines innovadores per a la gestió de riscos) té com a objectiu millorar la preparació i la seguretat ocupacional de la protecció civil i del personal de seguretat i protecció del sector privat enfront de futures crisis i emergències mitjançant el desenvolupament d’un innovador pla d’estudis de capacitació en línia basat en un model de simulació provat i implementat amb èxit combinat amb els últims coneixements científics. i en l’anàlisi integral de les necessitats.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà