La Plaça Major i el poliesportiu de Benaguasil tindràn aparcaments intel·ligents per a bicis i patinets

aparcamiento bicicletas

Cada ubicació tindrà capacitat per a huit cadenats

L’Ajuntament de Benaguasil instal·larà places d’aparcament segur i intel·ligent de bicicletes i patinets en els pròxims mesos, en una aposta per la mobilitat sostenible.

Les dues parades se situaran en la Plaça Major i en el Poliesportiu Municipal i tindran capacitat per a 8 cadenats cadascuna.

L’actuació s’inclou dins de la subvenció de *Smartcity de la Diputació de València i sorgeix de la necessitat de dotar a Benaguasil d’un sistema de parades segures de bicicletes i patinets flexible, escalable i sostenible, a més d’útil, per a fomentar la mobilitat sostenible.

La implantació d’aquest servei està encaminat a fomentar l’ús de la bicicleta com mig de transport, a través de la instal·lació de sistemes de mobilitat *IoT multifuncional en espais públics per a l’aparcament de bicicletes i patinets privats.

El regidor de l’àrea, Stephane sorià, ha destacat que des del govern municipal “continuem fent passos per a fomentar una mobilitat sostenible, ja que la voluntat d’aquests aparcaments és garantir una mobilitat urbana sostenible, millorar la seguretat i estimular un estil de vida saludable”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà