Benaguasil participa en la clausura del projecte YOUth&EU

Aquesta activitat té com a objectiu involucrar als joves en els assumptes europeus

Una representació de joves de Benaguasil ha participat en Brussel·les en les jornades de clausura del projecte europeu YOUth & EU, en el qual participa l’Ajuntament de Benaguasil juntament amb Finnova i l’associació Europa Union Frankfurt.

A més de visitar la Representació Permanent d’Espanya davant la UE i la Comissió Europea, els joves han participat en una trobada amb experts per a debatre sobre el paper de la joventut a la UE.

També durant el tancament del projecte s’han exposat les conclusions obtingudes i s’ha presentat la guia d’oportunitats i bones pràctiques recopilades durant tot el desenvolupament d’aquest.

L’acte de clausura ha comptat amb la participació del regidor de Projectes Europeus de Benaguasil, Stephane Soriano, qui juntament amb el director de Fons Europeus de Finnova Juan Viesca i el representant d’Europa Union Frankfurt Klaus Klipp, ha departit sobre la importància d’implicar els joves en els assumptes europeus, fer-los participants de la Unió Europea, els seus objectius i prioritats, així com difondre totes les oportunitats que puguen trobar dins de la Unió Europea.

Soriano ha assenyalat que “aquest projecte ens ha brindat l’oportunitat que 20 joves de Benaguasil hagen conegut en primera persona les institucions europees, valorant de manera positiva la participació tant en aquest com en altres projectes que han possibilitat que més de 100 persones hagen participat en diferents iniciatives europees en matèria d’intercanvi juvenil, seguretat, participació, igualtat, sostenibilitat, agricultura i digitalització”.

Stephane Soriano ha aprofitat la visita per a assistir a reunions sobre els fons europeus previstos fins a 2027 amb una dotació pressupostària d’1.8 bilions d’euros i, reunir-se amb l’eurodiputada Isabel García per a explicar-li en primera persona les necessitats de Benaguasil en matèria d’infraestructures i demanar-li ajuda per a treballar de manera conjunta a aconseguir finalitzar la CV-50.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà