Benaguasil dona inici a l’escola d’estiu

L’escola d’estiu compta enguany amb la participació de 270 xiquets nascuts entre 2009 i 2020

Aquest matí ha donat inici l’Escola d’Estiu Municipal, organitzada per l’Ajuntament de Benaguasil en les instal·lacions del Poliesportiu i del Centre Social.

L’escola d’estiu compta enguany amb la participació de 270 xiquets nascuts entre 2009 i 2020 que, gaudiran d’activitats lúdiques i creatives com a dinàmiques de grup, jocs esportius i aquàtics, balls o piscina.

Durant tot el mes de juliol, de 9h a 14h, els participants tindran l’oportunitat de gaudir practicant esport i aprenent en les instal·lacions esportives municipals durant les vacances.

Es tracta d’una proposta que l’Ajuntament de Benaguasil posa a la disposició dels pares que han de treballar amb l’objectiu d’afavorir la conciliació laboral i familiar i oferir una alternativa d’oci i educativa als xiquets i xiquetes.

Des de l’Ajuntament han subratllat que “per a admetre a tots els sol·licitants s’han ampliat les places de l’Escola d’Estiu ja que és un servei molt demandat, tal com ho demostren les xifres d’inscripcions, i s’ha ampliat en una hora l’horari amb la finalitat principal d’ajudar les famílies a conciliar”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà