El dispositiu estival de les platges de València: 200 persones i un metge en cada platja

playa

El desplegament està conformat per la Policia Local, Bombers i voluntaris i tècnics de Creu Roja

El dispositiu per a la temporada de platges de València d’aquest estiu comptarà amb 160 persones entre voluntaris, metges, infermeres i socorristes i 40 policies locals, i en cada platja hi haurà un metge i un assistent per a les persones amb mobilitat reduïda.

L’alcaldessa de València, María José Catalá, que ha assistit a la presentació de la temporada de platges 2023 en la passarel·la d’accés al punt accessible de la platja del Cabanyal, ha explicat que el dispositiu serà present tant en les dues platges urbanes com en les del sud de la ciutat.

El dispositiu està conformat per la Policia Local, Bombers i voluntaris i tècnics de Creu Roja, així com per una vintena de mitjans tècnics (quads, bicicletes i furgons de la Policia Local) i altres mitjans.

L’alcaldessa ha assenyalat que, encara que Creu Roja té un servei específic per a atendre les persones amb mobilitat reduïda, enguany cada platja disposarà d’un assistent social per a contribuir a ajudar a aqueixes persones.

Sobre la Policia, ha destacat el desplegament que es posa en marxa per a poder “actuar immediatament” i atendre els banyistes que pateixen algun furt o tenen algun incident, amb la possibilitat de presentar una denúncia en aqueix moment.

Catalá ha afirmat que es farà tot el possible perquè les persones que acudisquen a les platges tinguen “tots els mitjans humans i materials a la seua disposició”, encara que ha assenyalat que de cara a l’any que ve li agradaria reforçar en una vintena el servei de la Policia Local per a les platges.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà