El Centre Esportiu Hidrotermal de Benaguasil es posa a punt per a setembre

L’objectiu és que les instal·lacions estiguen perfectes de cara a la pròxima temporada

El regidor d’Esports de Benaguasil, Rubén Araque, ha visitat les instal·lacions del Centre Esportiu Hidrotermal per a supervisar els treballs de manteniment i millora que s’estan realitzant en aquestes instal·lacions, aprofitant la parada tècnica que es realitza a l’agost.

Entre les accions realitzades per les empreses locals que estan escometent els treballs s’estan completant amb labors de manteniment habituals i millores a les sales de musculació i de cardio.

El regidor ha assenyalat que “amb la finalitat d’aprofitar el descans estival de les activitats i no interferir en l’activitat habitual del CDH, estem escometent aquests treballs que responen a la necessitat de dur a terme una completa revisió i posada a punt dels equipaments esportius de cara a la nova temporada per a mantindre aquesta instal·lació en les millors condicions i es puga optimitzar el bon ús de les mateixa per part dels usuaris”.

Araque ha recordat que aquesta infraestructura esportiva, que té en l’actualitat més de 1.300 abonats, és una de les instal·lacions més utilitzades per la població, tant els diferents cursos de natació que s’ofereixen com l’ús del gimnàs, les activitats dirigides o la natació lliure.

La instal·lació tornarà a obrir les seues portes a partir de setembre.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà