Una representació de dones de Benaguasil participa en Guardistallo en la tercera jornada de ‘Women Equity’

El projecte europeu aborda en quins aspectes hauria de centrar-se la UE per a millorar l’ocupació de les dones

Benaguasil ha participat en Guardistallo (Italia) en la jornada ‘Solidaritat en Temps de Crisi’, emmarcada en el context del Projecte Europeu ‘Women equity’, l’objectiu del qual és conscienciar sobre les barreres a les quals s’enfronten les dones per a accedir al mercat laboral i millorar les condicions.

Amb la missió d’involucrar activament a persones i organitzacions en la promoció de la igualtat de gènere, al costat del grup de dones de Benaguasil han assistit també a les jornades representants de Portugal, Romania, Grècia, Eslovènia i Bèlgica.

Les jornades han comptat amb la intervenció d’institucions i associacions de dones agràries que han parlat sobre la igualtat de gènere en el món del treball, així com d’experiències de bones pràctiques per a millorar la inclusió de les dones en el mercat laboral, constituint una oportunitat no sols per a empoderar a les dones i donar-los veu sinó també per a llançar llum sobre una realitat vital i buscar solucions de manera col·laborativa.

A més de les ponències sobre quals podrien ser les noves polítiques per a les dones per a la igualtat de gènere en el món de l’ocupació, s’han realitzat jocs i dinàmiques participatives amb les quals continuar brindant eines per a millorar la inclusió de les dones en el mercat laboral.

El projecte Womenequity que, està liderat per l’Ajuntament de Benaguasil, forma part de la convocatòria Xarxes de Ciutats del Programa de Ciutadania, Igualtat, Drets i Valors (CERV) i aborda l’accés de les dones al mercat laboral des d’una perspectiva europea.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà