Els Ninots de Bétera ja estan a l’Ajuntament Vell

Les votacions es poden realitzar fins al 13 de març

Dissabte passat s’inaugurà l’Exposició del Ninot, envoltada d’un fantàstic ambient faller, on els deu ninots de les cinc comissions falleres de Bétera –Gran Via de l’Est, Gran Via del Sur, La Barraca, Carraixet i l’Albereda– arribaren a l’Ajuntament Vell per poder sotmetran a la votació popular per salvar-se del foc.

Així ho ha indicat la Junta Local Fallera de Bétera a un comunicat on ha detallat que les falleres i els fallers es reuniren dissabte a la plaça del Mercat per procedir a mesurar cada escena o figura. Els colors de cada falla inundaren el recinte en un acte que estigué presidit per les Falleres Majors de la població, Andrea Peinado i Luisa Motilla, acompanyades per l’alcaldessa, Cristina Alemany, i el president de la Junta Local Fallera, José María Asensi.

Membres de la Junta Local Fallera anaren passant les galgues de fusta amb les dimensions establides per comprovar que tots els ninots complien les mesures reglamentàries. Una volta comprovats que tots els ninots complien amb les dimensions, es van traslladar a l’Ajuntament Vell, on les Falleres Majors de Bétera, Andrea Peinado i Luisa Motilla tallaren la cinta en la inauguració de la mostra fallera. L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, animà a votar “des del criteri artístic més que des dels sentiments”.

Fins al pròxim 13 de març, es podrà votar per salvar de les flames dos ninots presentant el DNI. L’exposició estarà oberta de dilluns a divendres de 17.30 a 20.30 hores.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà