El PP de Bétera presenta una moció en contra de la llei de seguretat ciutadana

policia local betera

La proposta serà debatuda al ple de gener

El Grup Popular a l’Ajuntament de Bétera mostra el seu suport, “sense fissures”, a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i Policia Local i exigeix al Govern que no modifique la Llei de Seguretat Ciutadana creada pel Partit Popular, que estableix un marc jurídic adequat per a protegir la seguretat ciutadana i garantir el lliure exercici de drets i llibertats.


Per això el Grup Popular ha presentat moció al Ple, per a defensar el manteniment de la dignitat i intimitat, així com el principi d’autoritat que, l’actual legislació, garanteix a les FCSE perquè disposen dels mitjans materials adequats i necessaris en l’acompliment de la seua labor.


Aquesta iniciativa se suma a la reunió que el President provincial del Partit Popular, Vicente Mompó; el Senador per València, Fernando de Rosa i Elia Vendevío, Alcaldessa de Bétera, van mantindre a l’Ajuntament de Bétera amb diferents associacions de la Guàrdia Civil i, que ha comptat, amb el suport del President provincial del Partit Popular a les diferents concentracions convocades en tota Espanya per les nostres forces de seguretat.


L’aplicació de la Llei ha sigut fonamental i determinant per a la posada en marxa de mesures de control que palíen l’expansió de la pandèmia del Covid-19 i, de fet, ha sigut utilitzada de manera habitual per l’actual Govern com a eina indispensable. Els atacs a aquesta Llei han estat basats en criteris de desgast polític i arguments partidistes, circumstàncies que busquen, com a objectiu únic, acontentar els socis de govern, provocant una inseguretat jurídica que va en detriment de la seguretat dels ciutadans.


A més, des de la seua aprovació, aquesta Llei es va revelar com un dels instruments fonamentals amb els quals compten nostres FCSE per a fer front a l’amenaça terrorista, per la qual cosa la seua derogació o modificació substancial ens farà més febles i vulnerables enfront del terror.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà