Bétera incentiva les compres en el comerç local amb una Campanya de Sant Valentí

Bétera san Valentí

Els comerços s’omplin de cors gràcies a aquesta campanya que s’ha realitzat al costat de l’ACB

“A Sant Valentí regala amb el cor” aquest és l’eslògan amb el qual s’ha presentat hui la campanya de Sant Valentí organitzada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Bétera i en la qual ha col·laborat l’Associació de Comerciants.

“Des de l’administració local treballem colze a colze amb l’Associació de Comerciants de Bétera perquè junts som més forts i units podem fer molt més pel nostre comerç de proximitat” ha explicat l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, durant la presentació d’aquesta iniciativa que ha comptat amb la presència del regidor de Comerç, Joaquín Gómez i de membres de la directiva de l’ACB.

La campanya, està enfocada principalment a aquells establiments comercials en els quals habitualment s’adquireixen detalls amb motiu d’aquesta data tan assenyalada. L’actuació de dinamització comercial, ha consistit en el lliurament en aquests establiments d’un lot de galetes decorades amb motius del Dia dels Enamorats perquè s’entreguen als clients que realitzen compres durant aquestes dates.

“Amb aquest detall volem recordar i animar a la nostra ciutadania a realitzar les seues compres en el nostre comerç de tota la vida”, ha destacat el regidor de Comerç, Joaquín Gómez.

Després de la presentació de la campanya a l’Ajuntament, ha començat el repartiment entre els comerços. “Amb la finalitat de donar major visibilitat als establiments participants, hem entregat un globus amb forma de cor perquè el col·loquen en l’aparador juntament amb el cartell de la campanya”, ha continuat el regidor de Comerç.

“És el nostre objectiu incentivar les compres en el nostre comerç, amb campanyes sectorials com aquesta, busquem ajudar els nostres comerciants a reactivar l’economia local del nostre municipi” ha assenyalat Elia Verdevío.

En aqueixa labor de suport al comerç local, Joaquín Gómez, ha indicat que “totes les galetes que s’han repartit estan fetes en forns i pastisseries de Bétera”. Així com també la cartelleria de la campanya que ha sigut elaborada gràcies als alumnes i les alumnes del Taller d’Ocupació de Disseny de productes gràfics de l’Ajuntament de Bétera.

Més premis

Al seu torn, el Consistori ha reforçat aquesta campanya col·laborant al costat de l’Associació de Comerciants de Bétera en una iniciativa que ha posat en marxa l’ACB per a continuar promocionant el comerç local.

De totes les compres realitzades en el comerç local associat a l’ACB, s’emetran uns vals i s’entrarà en dos sortejos de dos sopars per a dues persones en els restaurants adherits a la campanya.

Una campanya que busca arribar al cor dels veïns i veïnes de Bétera perquè en aquesta època es consumisca en el comerç de proximitat adquirint els regals del Dia dels Enamorats.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà