Bétera felicita a 13 estudiants pels premis extraordinaris de Primària

estudiantes betera

L’alcaldessa ha reconegut el treball, esforç i dedicació dels estudiants en un acte públic

Un total de 13 alumnes que van finalitzar el passat curs els seus estudis en Primària en els centres escolars de Bétera han rebut un reconeixement i felicitació pels premis extraordinaris obtinguts pel seu alt rendiment acadèmic. Unes distincions que atorga la Conselleria d’Educació, corresponents al curs 2021-2022 i que l’Ajuntament de Bétera ha volgut reconéixer en un acte on s’ha felicitat a tots els estudiants beterenses distingits.

L’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, i el regidor d’Educació, Manuel Chover, han fet lliurament  d’un diploma que acredita aquests reconeixements en un acte amb els alumnes, familiars i equip docent i directiu dels centres educatius que s’ha dut a terme en el saló de plens del Castell.

Els premis extraordinaris al rendiment acadèmic en Primària han sigut per als alumnes del CEIP Camp de Túria: Aroa Arlandis Escrihuela, Sara Balaguer i Verónica Valdevira. Del CEIP Lloma del Mas: Amparo Arróniz, Clàudia Huerta i Berta Martínez. Del centre Marqués de Dos Aguas: Carla Moreno i Sergio Moya. De Mas Camarena: Blanca Abellán Selma i Irene Bosch Labarta. I de La Nostra Senyora del Carmen: Aitana Mora Morcillo, Martina Merino Sierra i June Eguskitza Olmos.

Elia Verdevío ha posat en valor “el gran talent, la responsabilitat, l’esforç i la disciplina” que ha fet a aquests joves ser mereixedors d’aquest premi extraordinari al rendiment acadèmic d’Educació Primària en el curs acadèmic 2021-2022.

L’alcaldessa també mostrat el seu agraïment a les famílies, a l’equip docent i directiu “per la incansable labor que exerciu, perquè formeu, eduqueu i acompanyeu als nostres fills i filles des de la infància fins a l’adolescència” i ha finalitzat que “gràcies al vostre treball hui estem ací celebrant aquests grans resultats”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà