Bétera estrena un nou contracte de manteniment i neteja de parcs i jardins

jardines betera

Amb un pressupost anual d’1,6 milions d’euros

Bétera ha estrenat un nou contracte del servei de manteniment i neteja dels espais enjardinats i zones verdes que a més comporta serveis de poda, xarxa de reg així com assessorament i plantació de nou arbrat i plantes amb un pressupost anual d’1.651.000,00 euros.

En aquest nou contracte s’han introduït millores com la inspecció i neteja dos vegades a la setmana del mobiliari i els jocs dels parcs infantils, el manteniment d’aquests jocs quinzenalment, la neteja diària de residus i papereres als parcs i zones canines així com l’obertura i tancament dels parcs que així ho requerisquen i inclou el manteniment de zones noves com el R-8, el R-9, la Ronda Nord i les jardineres del carrer Mila Reial .

El nou servei compta amb 12 equips de treball que, al seu torn, disposen d’un equip més per a reforços puntuals en èpoques i campanyes que així ho requerisquen, passat de 22 a 33 treballadors que atendran tot el terme amb una flota elèctrica de 21 vehicles entre camions, furgonetes i remolcs.

Segons indica l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, el nou servei “cobreix les necessitats existents i atén la situació real del nostre municipi que ha crescut molt els últims quatre anys. Hem d’adaptar-nos a la nova realitat de Bétera i oferir als nostres veïns serveis de qualitat que atenguen les seues necessitats”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà