L’Eliana aprova la creació de zones verdes en Montealegre i Montepilar

pleno eliana

Rafael Desco continuarà com a jutge de pau

El ple de l’Ajuntament de l’Eliana ha celebrat la sessió ordinària del mes d’octubre. La trobada ha servit per a aprovar, entre altres assumptes, una moció conjunta de tots els grups polítics (PSPV, PP, Compromís i Vox) per a la creació de zones verdes en Montealegre i Montepilar. Una mesura que ja està dins de l’Agenda Urbana Local i que, per tant, és un compromís adquirit.

Cal recordar que l’Eliana compta amb 425.000 metres quadrats de zones verdes, amb 23 metres quadrats per habitant, una xifra molt superior a la recomanada ja que l’OMS estableix 10 metres quadrats. A més a més, en tot el terme municipal hi ha 20 zones verdes amb dos barrancs.

En la mateixa sessió s’ha aprovat també, per unanimitat, el nomenament del jutge de pau. Rafael Desco continuarà com a jutge de pau de l’Eliana. “És un luxe poder tindre a persones com ell al servici del nostre poble”, ha explicat l’alcalde, Salva Torrent.

L’ordre del dia contemplava també la proposta de medalla de la Generalitat Valenciana pels 25 anys de servei a l’oficial Francisco Javier Desco. S’ha expressat el reconeixement i la gratitud pel seu servei al poble de l’Eliana. En aquest ordre de coses els presents han acordat per unanimitat tramitar una felicitació pública a la Generalitat per a Miguel Ángel Ferrando Castellano per una actuació que va fer ajudant una dona amb conductes suïcides.

La sessió ha servit per a aprovar una moció conjunta de PSPV i Compromís per a declarar les zones de mercat residencial tensionat a l’Eliana. El PP s’ha abstingut i VOX ha votat en contra. Una mesura que vol ajudar les persones més vulnerables perquè puguen accedir a una vivenda.

Per últim, s’ha votat l’última moció conjunta de PSPV, Compromís i PP pel compliment de les resolucions de les Nacions Unides sobre Palestina davant la guerra del Sucot.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà