Bétera comença a commemorar el Dia de l’Orgull LGTBI+

El Mercat s’ha omplit de xapes amb el lema “Bétera amb Orgull”

Hui l’àrea d’Igualtat de Bétera ha instal·lat en el Mercat un Punt LGTBI+ dirigit a la ciutadania per a oferir informació sobre el col·lectiu, treballant la diversitat i la no discriminació de cap persona, amb independència de la seua raça, sexe, edat, procedència o condició sexual.

Una acció de sensibilització per a donar visibilitat al col·lectiu i posar de manifest que Bétera és un municipi “amb orgull”. D’aquesta manera, s’han repartit díptics i unes xapes amb el lema d’aquesta campanya institucional “Bétera amb orgull”.

A aquesta acció se sumarà demà la intervenció artística urbana, que es realitzarà al costat dels joves del projecte JOPRO de la regidoria de Joventut, amb la qual ompliran de colors de l’arc de Sant Martí diversos elements del mobiliari urbà.

També demà es realitzarà una visita a la Biblioteca Municipal on es posaran a l’abast de tots els veïns i veïnes nous títols literaris sobre LGTBI+.

Una campanya institucional amb la qual el Consistori vol visibilitzar el seu compromís amb polítiques actives que garantisquen la inclusió i la diversitat social, el respecte a totes les persones independentment de la seua orientació sexual o identitat de gènere.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà