L’alumnat dels Programes de Formació de Qualificació Bàsica es gradua a Llíria

La Mancomunitat ha acollit l’acte de lliurament dels diplomes als 17 alumnes de mecànica i tèxtil

L’alumnat dels Programes de Formació de Qualificació Bàsica (PFCB) que ha desenvolupat aquest curs escolar 2018-2019 la Mancomunitat Camp de Túria, han tingut este dimarts la seua posada de llarg.

Els 17 alumnes que s’han format en els PFCB d’Operacions Auxiliars de manteniment en electromecànica de vehicles i el PFCB Arranjaments i Adaptacions en peces i articles de tèxtil i pell van començar la seua marxa l’any passat. Després d’una duració de 960 hores, impartida de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00 hores en el Centre Cívic El Prat a Llíria i després de passar per un període de pràctiques en empreses, el curs ha arribat a la seua fi.

L’alumnat, procedent de diversos municipis de Camp de Túria com són Llíria, La Pobla de Vallbona, Vilamarxant, Bétera, Nàquera, Olocau i Casinos van rebre un emotiu homenatge. El cos docent compost per Pilar Gavarda, Eduardo Contreras i Eduardo Giménez van abrigallar als que durant un any escolar han sigut els seus alumnes.

Pilar Gavarda va prendre la paraula i a més d’agrair l’esforç d’alumnes i professors va voler dir-los a l’alumnat que guardaren “aquesta frase en el vostre cor i en la vostra ment ‘Jo vull, jo puc i sóc capaç’. Perquè vosaltres voleu, podeu i sou capaços”.

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Marines, Lola Celda, va aprofitar l’ocasió per a apuntar que l’ens supramunicipal “ha cregut, creu i continuarà creient en vosaltres. Joves entre 16 i 21 anys que no havien obtingut el Graduat en Educació Secundària Obligatòria i que gràcies a l’esforç i la dedicació del nostre cos docent ha fet de vosaltres uns joves amb futur”.

Celda ha continuat el seu discurs explicant que “la Mancomunitat treballa per a posar en marxa accions que milloren la qualitat de vida dels veïns de Camp de Túria. I ho continuarem fent perquè amb el vostre exemple ens doneu forces per a continuar apostant per la joventut”.

“Perquè una societat sense joventut no té futur. Reitere una vegada més, la meua més sincera enhorabona a l’alumnat, a les famílies que els han acompanyat durant tot el curs i com no, al cos docent que incansablement ha apostat per tots i cadascun de vosaltres perquè us convertiu en joves amb talent i amb un futur prometedor per davant”, ha acabat la presidenta de la Mancomunitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà