Els nous agents d’innovació de la Mancomunitat donen a conèixer el servei

Agentes innovación

La nova prestació ofereix assessorament a comerços i indústries de la comarca

Els nous agents d’innovació de la Mancomunitat Camp de Túria han començat a visitar als ajuntaments de la comarca per a donar a conèixer el nou servei posat en marxa per l’ens supramunicipal.

En aquest sentit, la nova agent d’innovació comercial i el nou agent d’innovació industrial s’estan citant tant amb regidors responsables de les àrees en qüestió com amb els AEDLS dels municipis de Casinos, Nàquera, Vilamarxant, Riba-roja de Túria, La Pobla de Vallbona i Bétera.

En les pròximes setmanes les reunions es concretaran amb la resta de pobles que conformen Camp de Túria. L’objectiu d’este nou servei és donar eines i coneixements per a obrir les oportunitats que ofereix la innovació tant en el sector comerç com en el d’indústria.

A més, els agents han transmès als ajuntaments que estan en disposició d’ajudar les empreses que vulguen acollir-se a les ajudes del Kit Digital posades en marxa pel Govern d’Espanya i que ajudaran en la millora de la digitalització de les empreses.

Un altre dels principals objectius d’aquest nou servei és el de generar un HUB de Proveïdors de serveis d’informàtica i digitalització a la comarca. Crear un espai en el qual les empreses que poden resoldre els reptes de la digitalització de les empreses de Camp de Túria es donen a conèixer.

En definitiva, es “tracta d’acostar la innovació al nostre teixit comercial i industrial. Treballem perquè la comarca cresca, progresse i siga capaç d’aprofitar els reptes per a fer-se més fort”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà