Les estacions d’ITV del Camp de Túria romandran tancades aquest dissabte

itv ribarroja

El motiu és poder dur a terme el protocol de traspàs del servei d’inspecció tècnica de vehicles

Les estacions d’ITV de les localitats d’Alacant, Alzira, Castelló de la Plana, Catarroja, Elx, Llíria, Massalfassar, Riba-roja de Túria, Sagunt-Port de Sagunt, San Antonio de Benagéber, València-Campanar, València-Vara de Quart i Vila-real romandran tancades aquest dissabte, 4 de març.

El motiu és poder dur a terme el protocol de traspàs del servei d’inspecció tècnica de vehicles de l’actual règim concessionari a la gestió directa per part de la Generalitat, que s’encarregarà de la prestació del servei a través de l’empresa pública Societat Valenciana d’ITV, Sitval.

Aquest 3 de març és el dia en què finalitza la gestió indirecta de les ITV que exerceixen un total de set empreses concessionàries en tot l’àmbit geogràfic de la Comunitat Valenciana per a aquestes estacions citades.

Cal recordar que el passat 25 de febrer va concloure la gestió indirecta de prestació del servei d’ITV en les estacions d’Alcoi, Benidorm, Gandia, Ondara, Ontinyent, Torrevieja, Utiel, Villena, Vinaròs, Xàtiva, Orihuela i Redován que ja operen mitjançant gestió pública i directa.

Tal com estableixen les instruccions del conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball sobre la reversió de les concessions del servei d’ITV en la Comunitat Valenciana, les empreses concessionàries operaran amb normalitat les estacions d’ITV que tenen al seu càrrec fins a l’hora habitual de tancament d’aquestes el dia 3 de març de 2023, respectivament, segons el que es preveu en la Resolució de 23 de desembre de 2023.

A l’hora que s’indicarà a cada empresa concessionària del dissabte 4 de març, es personarà personal de l’Ivace proveït de la corresponent acreditació, en representació de la Generalitat.

Per part de l’empresa concessionària haurà de personar-se personal degudament acreditat com a representant legal per a poder procedir al lliurament de la instal·lació i signar l’acta d’inspecció tècnica prèvia a la recepció provisional. L’empresa concessionària haurà de citar a aquest acte a la persona que ostente la direcció tècnica de cada estació.

D’aquesta manera, dilluns que ve 6 de març les estacions d’ITV d’Alacant, Alzira, Castelló de la Plana, Catarroja, Elx, Llíria, Massalfassar, Riba-roja de Túria, Sagunt-Port de Sagunt, San Antonio de Benagéber, València-Campanar, València-Vara de Quart i Vila-real prestaran el servei per primera vegada en règim de gestió directa.

Reducció 20% tarifes

Des del passat 1 de gener de 2023 les tarifes d’ITV en la Comunitat Valenciana s’han reduït un 20% per la supressió de la prova de sonometria, una important rebaixa del preu que està redundant directament en benefici de les persones usuàries del servei d’ITV.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà