Els 50 anys de l’institut Camp de Túria

IES camp de túria
Galeria 4 Fotos
IES camp de túria

El 30 de juny se celebrarà un acte al centre de Llíria

En aquest curs es commemoren els 50 anys des de la inauguració de l’Institut d’Ensenyament Secundari Camp de Túria a Llíria. Inaugurat a l’octubre de 1972, el seu nom original fou Institut de Batxillerat Mixt.

Eixe nom era indicador de diverses coses: una, calia assenyalar que era per a xics i xiques, en tractar-se d’una època en què els centres separaven hòmens i dones; dos, no calia distingir aquest institut de batxillerat d’altres de la comarca, perquè n’era l’únic.

L’institut sigué un referent per a tota la joventut dels pobles de la comarca que volia continuar estudis per accedir a la universitat. En els 90 s’adoptà el nom d’IES Camp de Túria, per a marcar la procedència comarcal del seu alumnat.

Com a cloenda de les commemoracions de l’aniversari de l’IES Camp de Túria el divendres 30 de juny se celebrarà un acte al propi institut. Professorat i alumnat, antics i actuals, pares i mares i autoritats de la comarca ens reunirem per a evocar la rellevància de la presència de l’institut de batxillerat a Llíria des de 1972.

Tots els vinculats a l’IES Camp de Túria estan convidades a l’acte de commemoració i després es farà un sopar de germanor al pati de l’institut.

Els interessats hauran d’inscriure’s en la pàgina web del centre https://portal.edu.gva.es/iescampdeturia/50-aniversari-ies-camp-de-turia/.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà