Conclou el programa de col·lectius vulnerables de la Mancomunitat

Quinze persones han realitzat l’itinerari i l’han completat catorze, de les quals sis han aconseguit una ocupació

La Mancomunitat Camp de Túria ha conclòs el programa de Col·lectius Vulnerables per a persones desocupades de llarga duració majors de 45 anys. El programa va iniciar la seua marxa al setembre de 2022 i ha acabat ara. Durant aquests mesos han passat per l’acció 22 veïns i veïnes de la comarca (14 dones i 8 homes).

15 persones han realitzat l’itinerari i l’han completat 14, de les quals 6 han aconseguit una ocupació. El programa s’ha realitzat gràcies a la col·laboració de Labora i els Fons Europeus. En concret, s’han beneficiat d’aquest programa veïns i veïnes de Benaguasil, Bétera, l’Eliana, Llíria, Marines, La Pobla de Vallbona, Ribaroja de Túria, Sant Antoni de Benaixeve i Vilamarxant.

Les accions amb les persones participants es van iniciar el 26 de setembre de 2023 i van concloure el passat 24 de juny de 2023. En concret, s’han impartit 120 hores d’orientació en sessions individuals i grupals entre les quals destaquen les accions d’orientació laboral i els tallers. A més, han rebut altres 160 hores de formació amb entitats externes sobre informàtica i competències digitals bàsiques per a l’ocupació, igualtat d’oportunitats, riscos laborals i signa electrònica i seguretat en internet.

L’objectiu d’aquest programa és donar les eines necessàries a les persones participants perquè elles afronten de manera autònoma i amb garanties d’èxit la cerca activa d’ocupació i noves oportunitats formatives.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà