Ana Albert, nova gerent del Departament de Salut Arnau de Vilanova-Llíria

Hospital Llíria

Exercia com a metge adjunt d’Oncologia Mèdica a l’Hospital Arnau de Vilanova

El conseller de Sanitat, Marciano Gómez, ha nomenat a Ana Peiró Gómez i Ana Albert Balaguer com a noves gerents en els departaments de salut de Sagunt i Arnau -Llíria respectivament.

Ana Albert fins ara exercia la seua labor com a metge adjunt d’Oncologia Mèdica a l’Hospital Arnau de Vilanova, on prèviament va ocupar el lloc de subdirectora mèdica.

Albert compta amb àmplia formació en Gestió Clínica de Servei Hospitalari, així com en Direcció i Gestió d’Hospitals i Serveis de salut. Així mateix, és autora de nombroses publicacions especialitzades d’àmbit nacional i internacional.

La nova gerent del departament de salut de Sagunt, Ana Peiró, és mèdic especialitzada en urgències hospitalàries i fins ara exercia la seua labor a l’Hospital Arnau de Vilanova de València.

Peiró és Doctora en Cirurgia per la Universitat de València i Màster en Atenció Mèdica Urgent per la Universitat de Barcelona i en Direcció d’Unitats Clíniques en Gestió Clínica per la Universitat de Múrcia.

Així mateix, és autora de nombroses publicacions especialitzades i membre del Consens Delphi Nacional en Trombosis Venoses Profundes Ambulatòries, així com del grup de Treball Nacional de Malaltia Tromoembólica Venosa.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà